Írj, ha dumcsiznál a copywritingről, marketingről vagy azt szeretnéd, hogy segítsek kitalálni, hogyan írj legálisan pénzt a számládra.

Háromféleképpen biztosan dolgozhatunk együtt – ha nem vagy biztos benne, melyik lenne neked a legjobb vagy más témában keresnél (pl. előadás, workshop), akkor is dobj bátran egy e-mailt.

„Segíts kitalálni az alapokat, a többit intézem” – Stratégiai tanácsadás

Ha van egy terméked, ötleted, de nem tudod, hogyan juthatsz el a potenciális vevőidhez vagy hogyan tűnj ki a tömegből, akkor ez a 1,5-2 órás útbaigazítás segít helyretenni a gondolataidat.

„Inkább csináld meg te” – Copywriting és kivitelezés

Ha csak azzal akarsz foglalkozni, amit szeretsz és amihez értesz, akkor bízd rám a koncepciók, stratégiák összerakását vagy az anyagaid megírását. Szívesen ajánlok lelkiismeretes szakembert a marketing más területeihez is (pl. PPC, webfejlesztés, social media), úgyhogy akkor is írhatsz, ha nem szövegre vagy stratégiára van szükséged.

„Nézz rá rendszeresen a szövegeimre, ötleteimre és fogd a kezem, amíg biztos leszek a dolgomban.” – Szövegkritika és mentorálás

Magadba fektetnél, ezért meg akarod tanulni, hogyan írj olvasmányos, szórakoztató szövegeket vagy hogyan állíts össze egy működő marketingstratégiát, koncepciót? Dobj egy üzenetet, hogy megnézzük, hol tartasz most és megbeszéljük, hova szeretnél eljutni a következő 3-6 hónapban.

Melyik szolgáltatásom érdekel?